Huizenmarkt 't Kip in Delden (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 't Kip

Woningmarkt 't Kip

't Kip is een buurt in de wijk Delden en plaats Delden binnen de gemeente Hof van Twente. Deze buurt telt volgens het CBS 7.230 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Kip. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 592.265 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 592.265
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in 't Kip

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Kip is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Kip moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 't Kip.

Woningen recent verkocht in 't Kip

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Kip. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Kip.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Kip. Een portiekflat in 't Kip komt het meest (66%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Kip

In 't Kip wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 't Kip

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 't Kip (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 't Kip
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 't Kip

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 't Kip vergeleken met de Hof van Twente en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

't Kip waar ligt dat?

Woningen te koop 't Kip

Wil je een huis kopen in 't Kip? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Kip . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Kip alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Kip.

Bekijk hier alle koopwoningen in 't Kip. Zoek je huurwoning in 't Kip? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 't Kip

Starterswoningen in 't Kip zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in 't Kip zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Kip zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 't Kip? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 't Kip

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Kip is 4.131 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.531 euro).

Leeftijden 't Kip

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Kip vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom 't Kip

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom 't Kip. De buurt zelf valt binnen de wijk Delden in de gemeente Hof van Twente.

Delden-Centrum Oud Zuiderhagen Greekerinckskamp 't Kip Schoppenstee Vogelweiden Hooijerinkses Sint Annabrink Rupertserf Vossenbrink en De Braak

Alle straten van 't Kip

't Kip bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.