Huizenmarkt Landelijk Gebied in Hilversum (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Landelijk Gebied

Woningmarkt Landelijk Gebied

Landelijk Gebied is een wijk in de plaats Hilversum binnen de gemeente Hilversum. Deze wijk telt volgens het CBS 640 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landelijk Gebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.241.486 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.241.486
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Landelijk Gebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landelijk Gebied is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landelijk Gebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landelijk Gebied.

Woningen recent verkocht in Landelijk Gebied

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landelijk Gebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landelijk Gebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landelijk Gebied. Een portiekflat in Landelijk Gebied komt het meest (54%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landelijk Gebied

In Landelijk Gebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landelijk Gebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landelijk Gebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Landelijk Gebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Landelijk Gebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Landelijk Gebied vergeleken met de Hilversum en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Landelijk Gebied waar ligt dat?

Woningen te koop Landelijk Gebied

Wil je een huis kopen in Landelijk Gebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landelijk Gebied . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landelijk Gebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landelijk Gebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Landelijk Gebied. Zoek je huurwoning in Landelijk Gebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Landelijk Gebied

Starterswoningen in Landelijk Gebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Landelijk Gebied zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landelijk Gebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Landelijk Gebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Landelijk Gebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landelijk Gebied is 9.037 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.383 euro).

Leeftijden Landelijk Gebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landelijk Gebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Landelijk Gebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Landelijk Gebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Landelijk Gebied

Landelijk Gebied 91 Landelijk Gebied 92 Landelijk Gebied 93 Landelijk Gebied 94 Landelijk Gebied 95 Landelijk Gebied 96 Landelijk Gebied 97