logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hedikhuizen in Hedikhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Hedikhuizen Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hedikhuizen Heusden

Hedikhuizen is een buurt in de wijk Hedikthuizen en plaats Hedikhuizen binnen de gemeente Heusden. Deze buurt telt volgens het CBS 280 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hedikhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.277.301 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.277.301
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hedikhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hedikhuizen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hedikhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hedikhuizen.

Woningen recent verkocht in Hedikhuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hedikhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hedikhuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hedikhuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hedikhuizen. Een eengezinswoning in Hedikhuizen komt het meest (53%) voor. Daarna komt een landhuis met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hedikhuizen

In Hedikhuizen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hedikhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hedikhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hedikhuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hedikhuizen vergeleken met de Heusden en Nederland.

Huizenprijzen in Hedikhuizen Heusden

Starterswoningen in Hedikhuizen Heusden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hedikhuizen Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hedikhuizen Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hedikhuizen Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hedikhuizen Heusden

Wil je een huis kopen in Hedikhuizen Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hedikhuizen Heusden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hedikhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hedikhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Hedikhuizen Heusden. Zoek je huurwoning in Hedikhuizen Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hedikhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hedikhuizen is 4.349 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.771 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hedikhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hedikhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hedikhuizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hedikhuizen. De buurt zelf valt binnen de wijk Hedikthuizen in de gemeente Heusden.

Hedikhuizen

Alle straten van Hedikhuizen

Hedikhuizen bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.