Alle woningmarktinfo Warfhuizen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Warfhuizen

Een eerste blik op Warfhuizen

Warfhuizen is een buurt in de gemeente Het Hogeland. Deze buurt telt volgens het CBS 3.250 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Warfhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 181.090 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 181.090
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Warfhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Warfhuizen is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Warfhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Warfhuizen.

Woningen recent verkocht in Warfhuizen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Warfhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Warfhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Warfhuizen. Een eengezinswoning in Warfhuizen komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Warfhuizen

In Warfhuizen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Warfhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Warfhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Warfhuizen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Warfhuizen

Wil je een huis kopen in Warfhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Warfhuizen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Warfhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Warfhuizen.

Zoek je huurwoning in Warfhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Warfhuizen.

Huizenprijzen in Warfhuizen

Starterswoningen in Warfhuizen zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Warfhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Warfhuizen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Warfhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Warfhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Warfhuizen is 1.609 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.791 euro).

Leeftijden Warfhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Warfhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Warfhuizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Warfhuizen. De buurt zelf valt binnen de wijk 01 in de gemeente Het Hogeland.

Wehe-Den Hoorn-West Leens Warfhuizen Mensingeweer Schouwerzijl Wehe-Den Hoorn-Oost Zuurdijk Verspreide huizen Leens

Alle straten van Warfhuizen

Warfhuizen bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen