logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Onderdendam in Onderdendam

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Onderdendam Het Hogeland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Onderdendam Het Hogeland

Verspreide huizen Onderdendam is een buurt in de wijk 00 en plaats Onderdendam binnen de gemeente Het Hogeland. Deze buurt telt volgens het CBS 10.475 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Onderdendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 90.330 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 90.330
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Onderdendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Onderdendam is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Onderdendam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Onderdendam.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Onderdendam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Onderdendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Onderdendam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Onderdendam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Onderdendam

In Verspreide huizen Onderdendam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Onderdendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Onderdendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Verspreide huizen Onderdendam Het Hogeland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Onderdendam Het Hogeland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Onderdendam Het Hogeland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Onderdendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Onderdendam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Onderdendam Het Hogeland.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Onderdendam Het Hogeland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Onderdendam Het Hogeland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Onderdendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Onderdendam is 1.251 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.771 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Onderdendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Onderdendam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Onderdendam

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Onderdendam. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Het Hogeland.

Bedum Verspreide huizen Bedum Zuidwolde Verspreide huizen Zuidwolde Onderdendam Verspreide huizen Onderdendam Noordwolde Verspreide huizen Noordwolde