logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Noordwolde in Noordwolde

Begrijp de huizenprijzen in Noordwolde Het Hogeland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Noordwolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Noordwolde

In Noordwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Noordwolde Het Hogeland

Wil je een huis kopen in Noordwolde Het Hogeland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwolde Het Hogeland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noordwolde Het Hogeland.

Bekijk alle koopwoningen in Noordwolde Het Hogeland. Zoek je huurwoning in Noordwolde Het Hogeland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Noordwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Noordwolde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Noordwolde. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Het Hogeland.

Bedum Verspreide huizen Bedum Zuidwolde Verspreide huizen Zuidwolde Onderdendam Verspreide huizen Onderdendam Noordwolde Verspreide huizen Noordwolde