Kloostereind

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kloostereind

Een eerste blik op Kloostereind

Kloostereind is een buurt in de gemeente Helmond. Deze buurt telt volgens het CBS 9.210 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Kloostereind. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 976.750 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 976.750
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Kloostereind

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kloostereind is 174 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kloostereind kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kloostereind

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloostereind. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kloostereind.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kloostereind. Een landhuis in Kloostereind komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kloostereind

In Kloostereind wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kloostereind

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kloostereind (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kloostereind
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kloostereind

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kloostereind vergeleken met de Helmond en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Kloostereind

Wil je een huis kopen in Kloostereind? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kloostereind . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kloostereind alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kloostereind.

Zoek je huurwoning in Kloostereind? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kloostereind.

Huizenprijzen in Kloostereind

Starterswoningen in Kloostereind zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kloostereind zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kloostereind zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kloostereind? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kloostereind

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kloostereind is 3.683 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.497 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Kloostereind is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Kloostereind

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kloostereind vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kloostereind

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kloostereind. De buurt zelf valt binnen de wijk Brouwhuis in de gemeente Helmond.

Brouwhuis-Dorp Brouwhuis-West Brouwhuis-Oost Brouwhorst Kloostereind

Alle straten van Kloostereind

Kloostereind bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen