Vlierdense Bosdijk in Helmond

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vlierdense Bosdijk

Een eerste blik op Vlierdense Bosdijk

Vlierdense Bosdijk is een straat in de plaats Helmond binnen de gemeente Helmond . Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Vlierdense Bosdijk in Helmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 950.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 950.000
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Vlierdense Bosdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlierdense Bosdijk is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlierdense Bosdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vlierdense Bosdijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlierdense Bosdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlierdense Bosdijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vlierdense Bosdijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlierdense Bosdijk. Een bungalow in Vlierdense Bosdijk komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlierdense Bosdijk

In Vlierdense Bosdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vlierdense Bosdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vlierdense Bosdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlierdense Bosdijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vlierdense Bosdijk

Wil je een huis kopen in Vlierdense Bosdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlierdense Bosdijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlierdense Bosdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlierdense Bosdijk.

Zoek je huurwoning in Vlierdense Bosdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vlierdense Bosdijk.

Huizenprijzen in Vlierdense Bosdijk

Starterswoningen in Vlierdense Bosdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vlierdense Bosdijk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlierdense Bosdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlierdense Bosdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlierdense Bosdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlierdense Bosdijk is 4.419 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Vlierdense Bosdijk is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Vlierdense Bosdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlierdense Bosdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Vlierdense Bosdijk in Helmond

Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Vlierdense Bosdijk te Helmond.

Adres Status Woonoppervlakte Perceeloppervlakte
Vlierdense Bosdijk 5 Niet beschikbaar 67m2 m2
Vlierdense Bosdijk 11 Niet beschikbaar 130m2 4532m2
Vlierdense Bosdijk 14 Niet beschikbaar 159m2 1490m2
Vlierdense Bosdijk 15 Niet beschikbaar 237m2 2750m2
Vlierdense Bosdijk 21 Niet beschikbaar 220m2 2305m2
Vlierdense Bosdijk 22 Te koop 215m2 9950m2
Instellingen zijn opgeslagen