Willibrord

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Willibrord

Een eerste blik op Willibrord

Willibrord is een buurt in de gemeente Heiloo. Deze buurt telt volgens het CBS 4.325 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Willibrord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 387.928 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 387.928
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Willibrord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Willibrord is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Willibrord kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Willibrord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Willibrord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Willibrord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Willibrord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Willibrord. Een bovenwoning in Willibrord komt het meest (24%) voor. Daarna komt een portiekflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Willibrord

In Willibrord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Willibrord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Willibrord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Willibrord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Willibrord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Willibrord vergeleken met de Heiloo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Willibrord

Wil je een huis kopen in Willibrord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Willibrord. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Willibrord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Willibrord.

Huizenprijzen in Willibrord

Starterswoningen in Willibrord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Willibrord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Willibrord zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Willibrord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Willibrord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Willibrord is 2.296 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.267 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Willibrord is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Willibrord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Willibrord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Willibrord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Willibrord. De buurt zelf valt binnen de wijk Ypestein in de gemeente Heiloo.

Willibrord Oude Werf Zuid Oost Oosterzij

Alle straten van Willibrord

Willibrord bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen