Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Heiloo

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Heiloo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Heiloo

Heiloo is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.070 inwoners. Momenteel staan er 79 woningen te koop en zijn er recent 153 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heiloo. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 422.920.

Woningen te koop 79
Woningen recent verkocht 153
Gemiddelde vraagprijs € 603.521
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 422.920
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Heiloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heiloo is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heiloo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heiloo.

Woningen recent verkocht in Heiloo

Er zijn recent 153 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heiloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heiloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heiloo. Een eengezinswoning in Heiloo komt het meest (56%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heiloo

In Heiloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heiloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heiloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Heiloo

Starterswoningen in gemeente Heiloo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Heiloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Heiloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Heiloo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Heiloo

Wil je een huis kopen in gemeente Heiloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Heiloo . Er staan momenteel 79 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heiloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heiloo.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Heiloo. Zoek je huurwoning in gemeente Heiloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heiloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heiloo is 4.589 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.429 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heiloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heiloo vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Heiloo

De gemeente Heiloo telt 1 plaats.

Heiloo

Wijken van Heiloo

Heiloo bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.