Heiloo in de gemeente Heiloo

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Heiloo

Een eerste blik op Heiloo

Heiloo is een plaats in de gemeente Heiloo. Deze plaats telt volgens het CBS 23.070 inwoners. Momenteel staan er 95 woningen te koop en zijn er recent 86 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Heiloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 538.728 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 95
Woningen recent verkocht 86
Gemiddelde vraagprijs € 538.728
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Heiloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heiloo is 34 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Heiloo kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heiloo

Er zijn recent 86 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heiloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heiloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heiloo. Een eengezinswoning in Heiloo komt het meest (51%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heiloo

In Heiloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Heiloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Heiloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heiloo
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Heiloo

Wil je een huis kopen in Heiloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heiloo. Er staan momenteel 95 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heiloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heiloo.

Huizenprijzen in Heiloo

Starterswoningen in Heiloo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heiloo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heiloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heiloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heiloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heiloo is 3.655 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.458 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Heiloo is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Heiloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heiloo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heiloo

Heiloo bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen