logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Heeze in Heeze

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende

Verspreide huizen Heeze is een buurt in de wijk Heeze en plaats Heeze binnen de gemeente Heeze-Leende. Deze buurt telt volgens het CBS 10.130 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Heeze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 763.734 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 763.734
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Heeze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Heeze is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Heeze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Heeze.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Heeze

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Heeze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Heeze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Heeze. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Heeze komt het meest (35%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Heeze

In Verspreide huizen Heeze wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Heeze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Heeze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Heeze

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Heeze vergeleken met de Heeze-Leende en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende

Starterswoningen in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Heeze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Heeze.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Heeze Heeze-Leende? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Heeze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Heeze is 4.070 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.992 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Heeze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Heeze vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Heeze

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Heeze. De buurt zelf valt binnen de wijk Heeze in de gemeente Heeze-Leende.

Heeze Bedrijventerrein De Poortmannen Verspreide huizen Heeze

Alle straten van Verspreide huizen Heeze

Verspreide huizen Heeze bestaat uit 34 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.