Huizenmarkt de Boelakkers en omgeving in Heeze (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in de Boelakkers

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt de Boelakkers

de Boelakkers is een straat in de plaats Heeze binnen de gemeente Heeze-Leende . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Boelakkers in Heeze. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 795.000

Verkoopduur woningen in de Boelakkers

De gemiddelde verkoopduur van huizen in de Boelakkers is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in de Boelakkers

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Boelakkers. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond de Boelakkers.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in de Boelakkers. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in de Boelakkers. Een villa in de Boelakkers komt het meest (100%) voor.

de Boelakkers waar ligt dat?

Woningen te koop de Boelakkers

Wil je een huis kopen in de Boelakkers? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in de Boelakkers . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in de Boelakkers alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in de Boelakkers.

Er staan momenteel geen woningen te koop in de Boelakkers.

Bekijk hier alle koopwoningen in de Boelakkers. Zoek je huurwoning in de Boelakkers? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in de Boelakkers

Starterswoningen in de Boelakkers zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in de Boelakkers zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in de Boelakkers zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in de Boelakkers? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs de Boelakkers

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in de Boelakkers is 2.208 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.606 euro).

Alle woningen van de Boelakkers in Heeze

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in de Boelakkers te Heeze.

Adres Postcode Status
de Boelakkers 13-A 5591 RA Niet beschikbaar
de Boelakkers 15 5591 RA Niet beschikbaar
de Boelakkers 17 5591 RA Niet beschikbaar
de Boelakkers 19 5591 RA Niet beschikbaar
de Boelakkers 21 5591 RA Niet beschikbaar
de Boelakkers 23 5591 RA Niet beschikbaar