Huizenmarkt Woonboulevard-Ten Esschen in Heerlen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woonboulevard-Ten Esschen

Woningmarkt Woonboulevard-Ten Esschen

Woonboulevard-Ten Esschen is een wijk in de plaats Heerlen binnen de gemeente Heerlen. Deze wijk telt volgens het CBS 155 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woonboulevard-Ten Esschen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 466.238 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 466.238
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Woonboulevard-Ten Esschen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woonboulevard-Ten Esschen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woonboulevard-Ten Esschen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Woonboulevard-Ten Esschen.

Woningen recent verkocht in Woonboulevard-Ten Esschen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woonboulevard-Ten Esschen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woonboulevard-Ten Esschen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woonboulevard-Ten Esschen. Een eengezinswoning in Woonboulevard-Ten Esschen komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woonboulevard-Ten Esschen

In Woonboulevard-Ten Esschen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woonboulevard-Ten Esschen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woonboulevard-Ten Esschen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woonboulevard-Ten Esschen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Woonboulevard-Ten Esschen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Woonboulevard-Ten Esschen vergeleken met de Heerlen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woonboulevard-Ten Esschen waar ligt dat?

Woningen te koop Woonboulevard-Ten Esschen

Wil je een huis kopen in Woonboulevard-Ten Esschen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woonboulevard-Ten Esschen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Woonboulevard-Ten Esschen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woonboulevard-Ten Esschen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woonboulevard-Ten Esschen. Zoek je huurwoning in Woonboulevard-Ten Esschen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woonboulevard-Ten Esschen

Starterswoningen in Woonboulevard-Ten Esschen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Woonboulevard-Ten Esschen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woonboulevard-Ten Esschen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woonboulevard-Ten Esschen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woonboulevard-Ten Esschen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woonboulevard-Ten Esschen is 3.131 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.027 euro).

Leeftijden Woonboulevard-Ten Esschen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woonboulevard-Ten Esschen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Woonboulevard-Ten Esschen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Woonboulevard-Ten Esschen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Woonboulevard-Ten Esschen

Ten Esschen