Alle woningmarktinfo Nieuwehorne

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuwehorne

Een eerste blik op Nieuwehorne

Nieuwehorne is een buurt in de gemeente Heerenveen. Deze buurt telt volgens het CBS 9.230 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwehorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 475.869 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 475.869
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuwehorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwehorne is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwehorne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwehorne.

Woningen recent verkocht in Nieuwehorne

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwehorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwehorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwehorne. Een eengezinswoning in Nieuwehorne komt het meest (74%) voor. Daarna komt een landhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwehorne

In Nieuwehorne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuwehorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuwehorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwehorne
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwehorne

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwehorne vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nieuwehorne

Wil je een huis kopen in Nieuwehorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwehorne . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwehorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwehorne.

Zoek je huurwoning in Nieuwehorne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuwehorne.

Huizenprijzen in Nieuwehorne

Starterswoningen in Nieuwehorne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwehorne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwehorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwehorne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwehorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwehorne is 2.898 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.541 euro).

Leeftijden Nieuwehorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwehorne vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuwehorne

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuwehorne. De buurt zelf valt binnen de wijk Jubbega in de gemeente Heerenveen.

Oudeschoot Mildam Katlijk Nieuwehorne Oudehorne Jubbega Hoornsterzwaag

Alle straten van Nieuwehorne

Nieuwehorne bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen