Alle woningmarktinfo Ten oosten van Apeldoornseweg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ten oosten van Apeldoornseweg

Een eerste blik op Ten oosten van Apeldoornseweg

Ten oosten van Apeldoornseweg is een buurt in de gemeente Hattem. Deze buurt telt volgens het CBS 11.330 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ten oosten van Apeldoornseweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 449.391 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 449.391
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Ten oosten van Apeldoornseweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ten oosten van Apeldoornseweg is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ten oosten van Apeldoornseweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ten oosten van Apeldoornseweg.

Woningen recent verkocht in Ten oosten van Apeldoornseweg

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ten oosten van Apeldoornseweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ten oosten van Apeldoornseweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ten oosten van Apeldoornseweg. Een eengezinswoning in Ten oosten van Apeldoornseweg komt het meest (94%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ten oosten van Apeldoornseweg

In Ten oosten van Apeldoornseweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ten oosten van Apeldoornseweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ten oosten van Apeldoornseweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ten oosten van Apeldoornseweg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ten oosten van Apeldoornseweg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ten oosten van Apeldoornseweg vergeleken met de Hattem en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Ten oosten van Apeldoornseweg

Wil je een huis kopen in Ten oosten van Apeldoornseweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ten oosten van Apeldoornseweg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ten oosten van Apeldoornseweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ten oosten van Apeldoornseweg.

Zoek je huurwoning in Ten oosten van Apeldoornseweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ten oosten van Apeldoornseweg.

Huizenprijzen in Ten oosten van Apeldoornseweg

Starterswoningen in Ten oosten van Apeldoornseweg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ten oosten van Apeldoornseweg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ten oosten van Apeldoornseweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ten oosten van Apeldoornseweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ten oosten van Apeldoornseweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ten oosten van Apeldoornseweg is 3.249 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.392 euro).

Leeftijden Ten oosten van Apeldoornseweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ten oosten van Apeldoornseweg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ten oosten van Apeldoornseweg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ten oosten van Apeldoornseweg. De buurt zelf valt binnen de wijk Hattem in de gemeente Hattem.

Binnenstad Zandkamp en omgeving Ten oosten van Apeldoornseweg Hogenkamp en omgeving Villapark De Hilst Verspreide huizen bosgebied Verspreide huizen Hoenwaard

Alle straten van Ten oosten van Apeldoornseweg

Ten oosten van Apeldoornseweg bestaat uit 44 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen