De Huizenmarkt gemeente Hattem (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hattem

Woningmarkt Hattem

Hattem is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 12.150 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hattem. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 470.095.

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 554.157
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 470.095
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hattem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hattem is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hattem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hattem.

Woningen recent verkocht in Hattem

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hattem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hattem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hattem. Een eengezinswoning in Hattem komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hattem

In Hattem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hattem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hattem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hattem
Binnenring: Nederland

Hattem waar ligt dat?

Woningen te koop Hattem

Wil je een huis kopen in Hattem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hattem . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hattem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hattem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hattem. Zoek je huurwoning in Hattem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hattem

Starterswoningen in Hattem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hattem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hattem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hattem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hattem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hattem is 3.492 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.314 euro).

Leeftijden Hattem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hattem vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Hattem

De gemeente Hattem telt 1 plaats.

Hattem

Alle wijken van Hattem

Hattem bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.