logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Hattem

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Hattem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Hattem

Hattem is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 12.563 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hattem. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 470.095.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 575.524
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 470.095
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hattem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hattem is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hattem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hattem.

Woningen recent verkocht in Hattem

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hattem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hattem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hattem. Een eengezinswoning in Hattem komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hattem

In Hattem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hattem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hattem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Hattem

Starterswoningen in gemeente Hattem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Hattem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Hattem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Hattem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Hattem

Wil je een huis kopen in gemeente Hattem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Hattem . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hattem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hattem.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Hattem. Zoek je huurwoning in gemeente Hattem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hattem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hattem is 4.292 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.494 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hattem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hattem vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Hattem

De gemeente Hattem telt 1 plaats.

Hattem

Wijken van Hattem

Hattem bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.