Alle woningmarktinfo Binnenstad

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Binnenstad

Een eerste blik op Binnenstad

Binnenstad is een buurt in de gemeente Hattem. Deze buurt telt volgens het CBS 11.330 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.586 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 399.586
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Binnenstad

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Binnenstad is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Binnenstad moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Binnenstad.

Woningen recent verkocht in Binnenstad

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Binnenstad.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Binnenstad. Een eengezinswoning in Binnenstad komt het meest (63%) voor. Daarna komt een herenhuis met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Binnenstad

In Binnenstad wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Binnenstad

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Binnenstad (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Binnenstad
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Binnenstad

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Binnenstad vergeleken met de Hattem en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Binnenstad

Wil je een huis kopen in Binnenstad? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Binnenstad . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Binnenstad alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Binnenstad.

Zoek je huurwoning in Binnenstad? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Binnenstad.

Huizenprijzen in Binnenstad

Starterswoningen in Binnenstad zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Binnenstad zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Binnenstad zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Binnenstad? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Binnenstad

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Binnenstad is 2.627 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.970 euro).

Leeftijden Binnenstad

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Binnenstad vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Binnenstad

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Binnenstad. De buurt zelf valt binnen de wijk Hattem in de gemeente Hattem.

Binnenstad Zandkamp en omgeving Ten oosten van Apeldoornseweg Hogenkamp en omgeving Villapark De Hilst Verspreide huizen bosgebied Verspreide huizen Hoenwaard

Alle straten van Binnenstad

Binnenstad bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen