Alle woningmarktinfo Rheezerveen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rheezerveen

Een eerste blik op Rheezerveen

Rheezerveen is een buurt in de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 610 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 636.678 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 636.678
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Rheezerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rheezerveen is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rheezerveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rheezerveen.

Woningen recent verkocht in Rheezerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rheezerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rheezerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rheezerveen. Een woonboerderij in Rheezerveen komt het meest (52%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rheezerveen

In Rheezerveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rheezerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rheezerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rheezerveen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rheezerveen

Wil je een huis kopen in Rheezerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rheezerveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Rheezerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rheezerveen.

Zoek je huurwoning in Rheezerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rheezerveen.

Huizenprijzen in Rheezerveen

Starterswoningen in Rheezerveen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rheezerveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rheezerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rheezerveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rheezerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rheezerveen is 2.566 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.498 euro).

Leeftijden Rheezerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rheezerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rheezerveen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rheezerveen. De buurt zelf valt binnen de wijk Rheezerveen in de gemeente Hardenberg.

Rheezerveen

Alle straten van Rheezerveen

Rheezerveen bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen