Huizenprijzen en de huizenmarkt Rheeze in Rheeze

Begrijp de huizenprijzen in Rheeze Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rheeze Hardenberg

Rheeze is een buurt in de wijk Rheeze en plaats Rheeze binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 295 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheeze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.037.800 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.037.800
Percentage gezinnen met kinderen 60%

Verkoopduur woningen in Rheeze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rheeze is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rheeze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rheeze.

Woningen recent verkocht in Rheeze

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rheeze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rheeze.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rheeze. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rheeze. Een woonboerderij in Rheeze komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rheeze

In Rheeze wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rheeze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rheeze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rheeze Hardenberg

Starterswoningen in Rheeze Hardenberg zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rheeze Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rheeze Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rheeze Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rheeze Hardenberg

Wil je een huis kopen in Rheeze Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rheeze Hardenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rheeze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rheeze.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rheeze Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Rheeze Hardenberg. Zoek je huurwoning in Rheeze Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rheeze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rheeze is 3.595 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.758 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rheeze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rheeze vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rheeze

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rheeze. De buurt zelf valt binnen de wijk Rheeze in de gemeente Hardenberg.

Rheeze

Alle straten van Rheeze

Rheeze bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.