Huizenmarkt Brucht in Brucht (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Brucht

Woningmarkt Brucht

Brucht is een buurt in de wijk Brucht en plaats Brucht binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 290 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brucht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 915.088 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 915.088
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Brucht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brucht is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brucht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brucht.

Woningen recent verkocht in Brucht

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brucht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brucht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brucht. Een eengezinswoning in Brucht komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brucht

In Brucht wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brucht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brucht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Brucht
Binnenring: Nederland

Brucht waar ligt dat?

Woningen te koop Brucht

Wil je een huis kopen in Brucht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brucht . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Brucht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brucht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Brucht. Zoek je huurwoning in Brucht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Brucht

Starterswoningen in Brucht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brucht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brucht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Brucht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Brucht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brucht is 4.978 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (7.336 euro).

Leeftijden Brucht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brucht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Brucht

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Brucht. De buurt zelf valt binnen de wijk Brucht in de gemeente Hardenberg.

Brucht

Alle straten van Brucht

Brucht bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.