Huizenmarkt Sibculo Kern in Sibculo (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sibculo Kern

Woningmarkt Sibculo Kern

Sibculo Kern is een buurt in de wijk Sibculo en plaats Sibculo binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 1.425 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibculo Kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 349.307 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 349.307
Percentage gezinnen met kinderen 51%

Verkoopduur woningen in Sibculo Kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sibculo Kern is 93 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sibculo Kern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sibculo Kern

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibculo Kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sibculo Kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sibculo Kern. Een eengezinswoning in Sibculo Kern komt het meest (93%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sibculo Kern

In Sibculo Kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sibculo Kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sibculo Kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sibculo Kern
Binnenring: Nederland

Sibculo Kern waar ligt dat?

Woningen te koop Sibculo Kern

Wil je een huis kopen in Sibculo Kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sibculo Kern . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sibculo Kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sibculo Kern.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sibculo Kern. Zoek je huurwoning in Sibculo Kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sibculo Kern

Starterswoningen in Sibculo Kern zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sibculo Kern zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sibculo Kern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sibculo Kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sibculo Kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sibculo Kern is 2.105 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.199 euro).

Leeftijden Sibculo Kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sibculo Kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sibculo Kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sibculo Kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Sibculo in de gemeente Hardenberg.

Sibculo Kern Verspreide huizen Sibculo

Alle straten van Sibculo Kern

Sibculo Kern bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.