Huizenmarkt Lisserbroek in Lisserbroek (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lisserbroek

Woningmarkt Lisserbroek

Lisserbroek is een buurt in de wijk Lisserbroek en plaats Lisserbroek binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 3.480 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisserbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 559.590 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 559.590
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Lisserbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lisserbroek is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lisserbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lisserbroek.

Woningen recent verkocht in Lisserbroek

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisserbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lisserbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lisserbroek. Een eengezinswoning in Lisserbroek komt het meest (63%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lisserbroek

In Lisserbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lisserbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lisserbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lisserbroek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lisserbroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lisserbroek vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Lisserbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Lisserbroek

Wil je een huis kopen in Lisserbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lisserbroek . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lisserbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lisserbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lisserbroek. Zoek je huurwoning in Lisserbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lisserbroek

Starterswoningen in Lisserbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lisserbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lisserbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lisserbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lisserbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lisserbroek is 4.408 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.000 euro).

Leeftijden Lisserbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lisserbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lisserbroek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lisserbroek. De buurt zelf valt binnen de wijk Lisserbroek in de gemeente Haarlemmermeer.

Lisserbroek Lisserbroek Omgeving

Alle straten van Lisserbroek

Lisserbroek bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.