Badhoevedorp Centrum

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Badhoevedorp Centrum

Een eerste blik op Badhoevedorp Centrum

Badhoevedorp Centrum is een buurt in de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 12.600 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Badhoevedorp Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 738.321 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 738.321
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Badhoevedorp Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Badhoevedorp Centrum is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Badhoevedorp Centrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Badhoevedorp Centrum.

Woningen recent verkocht in Badhoevedorp Centrum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Badhoevedorp Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Badhoevedorp Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Badhoevedorp Centrum. Een eengezinswoning in Badhoevedorp Centrum komt het meest (33%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Badhoevedorp Centrum

In Badhoevedorp Centrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Badhoevedorp Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Badhoevedorp Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Badhoevedorp Centrum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Badhoevedorp Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Badhoevedorp Centrum vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Badhoevedorp Centrum

Wil je een huis kopen in Badhoevedorp Centrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Badhoevedorp Centrum. Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Badhoevedorp Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Badhoevedorp Centrum.

Huizenprijzen in Badhoevedorp Centrum

Starterswoningen in Badhoevedorp Centrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Badhoevedorp Centrum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Badhoevedorp Centrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Badhoevedorp Centrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Badhoevedorp Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Badhoevedorp Centrum is 4.725 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Badhoevedorp Centrum is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Badhoevedorp Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Badhoevedorp Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Badhoevedorp Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Badhoevedorp Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Badhoevedorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Badhoevedorp Omgeving Badhoevedorp Noordwest Badhoevedorp West Badhoevedorp Bouwlust Badhoevedorp Zuid Badhoevedorp Centrum Badhoevedorp Noordoost Badhoevedorp Antoniushoeve Badhoevedorp Oost Badhoevedorp Schuilhoeve Badhoevedorp Dijk Badhoevedorp Nieuwe Meer

Alle straten van Badhoevedorp Centrum

Badhoevedorp Centrum bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen