Alle woningmarktinfo Esch

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Esch

Een eerste blik op Esch

Esch is een buurt in de gemeente Haaren. Deze buurt telt volgens het CBS 2.160 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 470.684 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 470.684
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Esch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Esch is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Esch kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Esch

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Esch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Esch. Een eengezinswoning in Esch komt het meest (78%) voor. Daarna komt een maisonnette met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Esch

In Esch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Esch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Esch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Esch
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Esch

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Esch vergeleken met de Haaren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Esch

Wil je een huis kopen in Esch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Esch . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Esch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Esch.

Zoek je huurwoning in Esch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Esch.

Huizenprijzen in Esch

Starterswoningen in Esch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Esch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Esch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Esch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Esch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Esch is 3.124 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.713 euro).

Leeftijden Esch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Esch vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Esch

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Esch. De buurt zelf valt binnen de wijk Esch in de gemeente Haaren.

Esch Verspreide huizen Esch

Alle straten van Esch

Esch bestaat uit 34 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen