logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Beijum-West in Groningen

Begrijp de huizenprijzen in Beijum-West Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beijum-West Groningen

Beijum-West is een buurt in de wijk Noordoost en plaats Groningen binnen de gemeente Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 15.700 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beijum-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 245.850 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 245.850
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Beijum-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beijum-West is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beijum-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beijum-West.

Woningen recent verkocht in Beijum-West

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beijum-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beijum-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beijum-West. Een eengezinswoning in Beijum-West komt het meest (58%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beijum-West

In Beijum-West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beijum-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beijum-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Beijum-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beijum-West vergeleken met de Groningen en Nederland.

Huizenprijzen in Beijum-West Groningen

Starterswoningen in Beijum-West Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beijum-West Groningen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beijum-West Groningen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beijum-West Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beijum-West Groningen

Wil je een huis kopen in Beijum-West Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beijum-West Groningen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beijum-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beijum-West.

Bekijk alle koopwoningen in Beijum-West Groningen. Zoek je huurwoning in Beijum-West Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beijum-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beijum-West is 2.809 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.688 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beijum-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beijum-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Beijum-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Beijum-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordoost in de gemeente Groningen.

Beijum-West Beijum-Oost De Hunze Van Starkenborgh Noorderhoogebrug Het Witte Lam Koningslaagte Hunzeboord

Alle straten van Beijum-West

Beijum-West bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.