Huizenprijzen en de huizenmarkt Ooltgensplaat haven in Ooltgensplaat

Begrijp de huizenprijzen in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee

Ooltgensplaat haven is een buurt in de wijk Ooltgensplaat en plaats Ooltgensplaat binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze buurt telt volgens het CBS 2.710 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ooltgensplaat haven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 179.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 179.500
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ooltgensplaat haven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ooltgensplaat haven is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Ooltgensplaat haven

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ooltgensplaat haven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ooltgensplaat haven.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ooltgensplaat haven. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ooltgensplaat haven. Een eengezinswoning in Ooltgensplaat haven komt het meest (50%) voor. Daarna komt een bungalow met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ooltgensplaat haven

In Ooltgensplaat haven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ooltgensplaat haven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ooltgensplaat haven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ooltgensplaat haven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ooltgensplaat haven vergeleken met de Goeree-Overflakkee en Nederland.

Huizenprijzen in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee

Starterswoningen in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee

Wil je een huis kopen in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ooltgensplaat haven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ooltgensplaat haven.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee.

Bekijk alle koopwoningen in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee. Zoek je huurwoning in Ooltgensplaat haven Goeree-Overflakkee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ooltgensplaat haven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ooltgensplaat haven is 2.087 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.510 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ooltgensplaat haven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ooltgensplaat haven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ooltgensplaat haven

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ooltgensplaat haven. De buurt zelf valt binnen de wijk Ooltgensplaat in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Ooltgensplaat woonkern Ooltgensplaat haven Ooltgensplaat buitengebied

Alle straten van Ooltgensplaat haven

Ooltgensplaat haven bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Havendijk