Huizenprijzen en de huizenmarkt Ooltgensplaat buitengebied in Ooltgensplaat

Begrijp de huizenprijzen in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee

Ooltgensplaat buitengebied is een buurt in de wijk Ooltgensplaat en plaats Ooltgensplaat binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze buurt telt volgens het CBS 2.710 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ooltgensplaat buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 669.326 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 669.326
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ooltgensplaat buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ooltgensplaat buitengebied is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ooltgensplaat buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ooltgensplaat buitengebied.

Woningen recent verkocht in Ooltgensplaat buitengebied

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ooltgensplaat buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ooltgensplaat buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ooltgensplaat buitengebied. Een eengezinswoning in Ooltgensplaat buitengebied komt het meest (43%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ooltgensplaat buitengebied

In Ooltgensplaat buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ooltgensplaat buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ooltgensplaat buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee

Starterswoningen in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee

Wil je een huis kopen in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ooltgensplaat buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ooltgensplaat buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee.

Bekijk alle koopwoningen in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee. Zoek je huurwoning in Ooltgensplaat buitengebied Goeree-Overflakkee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ooltgensplaat buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ooltgensplaat buitengebied is 5.995 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.556 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ooltgensplaat buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ooltgensplaat buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ooltgensplaat buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ooltgensplaat buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Ooltgensplaat in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Ooltgensplaat woonkern Ooltgensplaat haven Ooltgensplaat buitengebied

Alle straten van Ooltgensplaat buitengebied

Ooltgensplaat buitengebied bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.