Alle woningmarktinfo Rijen in gemeente Gilze en Rijen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rijen

Een eerste blik op Rijen

Rijen is een plaats in de gemeente Gilze en Rijen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.305 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 371.203 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 371.203
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Rijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijen.

Woningen recent verkocht in Rijen

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijen. Een eengezinswoning in Rijen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijen

In Rijen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rijen

Wil je een huis kopen in Rijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijen . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijen.

Zoek je huurwoning in Rijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rijen.

Huizenprijzen in Rijen

Starterswoningen in Rijen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rijen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijen is 2.644 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.455 euro).

Leeftijden Rijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rijen

Rijen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen