Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hulten

Begrijp de huizenprijzen in Hulten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hulten

Hulten is een plaats in de gemeente Gilze en Rijen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.305 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 703.096 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 703.096
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hulten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulten is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hulten.

Woningen recent verkocht in Hulten

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulten. Een eengezinswoning in Hulten komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulten

In Hulten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hulten

Starterswoningen in Hulten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hulten zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hulten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hulten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hulten

Wil je een huis kopen in Hulten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulten . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulten.

Bekijk alle koopwoningen in Hulten. Zoek je huurwoning in Hulten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hulten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulten is 4.121 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.173 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hulten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hulten

Hulten bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.