Alle woningmarktinfo Zuid

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuid

Een eerste blik op Zuid

Zuid is een buurt in de gemeente Gennep. Deze buurt telt volgens het CBS 9.350 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 313.540 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 313.540
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuid is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuid

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuid. Een eengezinswoning in Zuid komt het meest (64%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuid

In Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuid vergeleken met de Gennep en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Zuid

Wil je een huis kopen in Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuid . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuid.

Zoek je huurwoning in Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zuid.

Huizenprijzen in Zuid

Starterswoningen in Zuid zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuid is 2.281 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.248 euro).

Leeftijden Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Gennep in de gemeente Gennep.

Oude Stadskern Noord Midden Zuid Panoven-Maaskemp

Alle straten van Zuid

Zuid bestaat uit 50 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen