Huizenmarkt Geertruidenberg-Kom in Geertruidenberg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geertruidenberg-Kom

Woningmarkt Geertruidenberg-Kom

Geertruidenberg-Kom is een buurt in de wijk Geertruidenberg en plaats Geertruidenberg binnen de gemeente Geertruidenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 6.885 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geertruidenberg-Kom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 479.201 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 479.201
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Geertruidenberg-Kom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geertruidenberg-Kom is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geertruidenberg-Kom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Geertruidenberg-Kom

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geertruidenberg-Kom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geertruidenberg-Kom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geertruidenberg-Kom. Een eengezinswoning in Geertruidenberg-Kom komt het meest (51%) voor. Daarna komt een portiekflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geertruidenberg-Kom

In Geertruidenberg-Kom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geertruidenberg-Kom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geertruidenberg-Kom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geertruidenberg-Kom
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Geertruidenberg-Kom

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Geertruidenberg-Kom vergeleken met de Geertruidenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Geertruidenberg-Kom waar ligt dat?

Woningen te koop Geertruidenberg-Kom

Wil je een huis kopen in Geertruidenberg-Kom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geertruidenberg-Kom . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geertruidenberg-Kom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geertruidenberg-Kom.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geertruidenberg-Kom. Zoek je huurwoning in Geertruidenberg-Kom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geertruidenberg-Kom

Starterswoningen in Geertruidenberg-Kom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geertruidenberg-Kom zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geertruidenberg-Kom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geertruidenberg-Kom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geertruidenberg-Kom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geertruidenberg-Kom is 3.393 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.127 euro).

Leeftijden Geertruidenberg-Kom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geertruidenberg-Kom vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Geertruidenberg-Kom

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Geertruidenberg-Kom. De buurt zelf valt binnen de wijk Geertruidenberg in de gemeente Geertruidenberg.

Geertruidenberg-Kom Geertruidenberg-West Geertruidenberg-Noord Industrieterrein Dongeoever Amerkant Verspreide huizen Geertruidenberg

Alle straten van Geertruidenberg-Kom

Geertruidenberg-Kom bestaat uit 59 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.