Huizenprijzen en de huizenmarkt Appingedam-West in Appingedam

Begrijp de huizenprijzen in Appingedam-West Appingedam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Appingedam-West Appingedam

Appingedam-West is een buurt in de wijk 00 en plaats Appingedam binnen de gemeente Appingedam. Deze buurt telt volgens het CBS 11.800 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Appingedam-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 271.419 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 271.419
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Appingedam-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Appingedam-West is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Appingedam-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Appingedam-West.

Woningen recent verkocht in Appingedam-West

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Appingedam-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Appingedam-West.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Appingedam-West. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Appingedam-West

In Appingedam-West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Appingedam-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Appingedam-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Appingedam-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Appingedam-West vergeleken met de Appingedam en Nederland.

Woningen te koop Appingedam-West Appingedam

Wil je een huis kopen in Appingedam-West Appingedam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Appingedam-West Appingedam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Appingedam-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Appingedam-West.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Appingedam-West Appingedam.

Bekijk alle koopwoningen in Appingedam-West Appingedam. Zoek je huurwoning in Appingedam-West Appingedam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Appingedam-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Appingedam-West is 2.038 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.654 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Appingedam-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Appingedam-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Appingedam-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Appingedam-West. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Appingedam.

Appingedam-Centrum Appingedam-West Appingedam-Oost Verspreide huizen Damsterdiep en Eemskanaal Verspreide huizen ten zuiden van Eemskanaal Verspreide huizen ten noorden van het Damsterdiep