Alle woningmarktinfo Otterlo dorp

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Otterlo dorp

Een eerste blik op Otterlo dorp

Otterlo dorp is een buurt in de gemeente Ede. Deze buurt telt volgens het CBS 2.430 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Otterlo dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 624.789 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 624.789
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Otterlo dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Otterlo dorp is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Otterlo dorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Otterlo dorp

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Otterlo dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Otterlo dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Otterlo dorp. Een eengezinswoning in Otterlo dorp komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Otterlo dorp

In Otterlo dorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Otterlo dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Otterlo dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Otterlo dorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Otterlo dorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Otterlo dorp vergeleken met de Ede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Otterlo dorp

Wil je een huis kopen in Otterlo dorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Otterlo dorp . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Otterlo dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Otterlo dorp.

Zoek je huurwoning in Otterlo dorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Otterlo dorp.

Huizenprijzen in Otterlo dorp

Starterswoningen in Otterlo dorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Otterlo dorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Otterlo dorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Otterlo dorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Otterlo dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Otterlo dorp is 3.592 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.871 euro).

Leeftijden Otterlo dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Otterlo dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Otterlo dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Otterlo dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Otterlo in de gemeente Ede.

Otterlo dorp Eschoter Veld Reemst Hoog Baarlo Deelen

Alle straten van Otterlo dorp

Otterlo dorp bestaat uit 35 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen