De Huizenmarkt gemeente Doesburg (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Doesburg

Woningmarkt Doesburg

Doesburg is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 11.325 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doesburg. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 313.524.

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 373.445
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 313.524
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Doesburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doesburg is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doesburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doesburg.

Woningen recent verkocht in Doesburg

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doesburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doesburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doesburg. Een eengezinswoning in Doesburg komt het meest (53%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doesburg

In Doesburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doesburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doesburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Doesburg
Binnenring: Nederland

Doesburg waar ligt dat?

Woningen te koop Doesburg

Wil je een huis kopen in Doesburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doesburg . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doesburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doesburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Doesburg. Zoek je huurwoning in Doesburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Doesburg

Starterswoningen in Doesburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doesburg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doesburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Doesburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Doesburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doesburg is 2.919 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.411 euro).

Leeftijden Doesburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doesburg vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Doesburg

De gemeente Doesburg telt 1 plaats.

Doesburg

Alle wijken van Doesburg

Doesburg bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
01