Alle woningmarktinfo Oosteinde

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oosteinde

Een eerste blik op Oosteinde

Oosteinde is een buurt in de gemeente De Wolden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.925 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosteinde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 507.036 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 507.036
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oosteinde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosteinde is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosteinde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosteinde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosteinde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosteinde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oosteinde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosteinde. Een eengezinswoning in Oosteinde komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosteinde

In Oosteinde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oosteinde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oosteinde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosteinde
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oosteinde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosteinde vergeleken met de De Wolden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Oosteinde

Wil je een huis kopen in Oosteinde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosteinde . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosteinde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosteinde.

Zoek je huurwoning in Oosteinde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oosteinde.

Huizenprijzen in Oosteinde

Starterswoningen in Oosteinde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosteinde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosteinde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosteinde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosteinde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosteinde is 1.713 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.205 euro).

Leeftijden Oosteinde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosteinde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosteinde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosteinde. De buurt zelf valt binnen de wijk Ruinerwold in de gemeente De Wolden.

Ruinerwold Haakswold Oosteinde Berghuizen Weerwille Oosteinde-Buiten Ruinerwold-Buiten

Alle straten van Oosteinde

Oosteinde bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen