Alle woningmarktinfo Berghuizen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Berghuizen

Een eerste blik op Berghuizen

Berghuizen is een buurt in de gemeente De Wolden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.925 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berghuizen.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Berghuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berghuizen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Berghuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berghuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berghuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Berghuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berghuizen. Een eengezinswoning in Berghuizen komt het meest (93%) voor. Daarna komt een landhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berghuizen

In Berghuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Berghuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Berghuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berghuizen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Berghuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Berghuizen vergeleken met de De Wolden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Berghuizen

Wil je een huis kopen in Berghuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berghuizen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Berghuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berghuizen.

Zoek je huurwoning in Berghuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Berghuizen.

Huizenprijzen in Berghuizen

Starterswoningen in Berghuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berghuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berghuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berghuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berghuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berghuizen is 3.116 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.579 euro).

Leeftijden Berghuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berghuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Berghuizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Berghuizen. De buurt zelf valt binnen de wijk Ruinerwold in de gemeente De Wolden.

Ruinerwold Haakswold Oosteinde Berghuizen Weerwille Oosteinde-Buiten Ruinerwold-Buiten

Alle straten van Berghuizen

Berghuizen bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen