Delfstrahuizen-Buitengebied

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Delfstrahuizen-Buitengebied

Een eerste blik op Delfstrahuizen-Buitengebied

Delfstrahuizen-Buitengebied is een buurt in de gemeente De Fryske Marren. Deze buurt telt volgens het CBS 390 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Delfstrahuizen-Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 200.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 200.000
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Delfstrahuizen-Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Delfstrahuizen-Buitengebied is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Delfstrahuizen-Buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Delfstrahuizen-Buitengebied.

Woningen recent verkocht in Delfstrahuizen-Buitengebied

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfstrahuizen-Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Delfstrahuizen-Buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Delfstrahuizen-Buitengebied. Een eengezinswoning in Delfstrahuizen-Buitengebied komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Delfstrahuizen-Buitengebied

In Delfstrahuizen-Buitengebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Delfstrahuizen-Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Delfstrahuizen-Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Delfstrahuizen-Buitengebied
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Delfstrahuizen-Buitengebied

Wil je een huis kopen in Delfstrahuizen-Buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Delfstrahuizen-Buitengebied . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Delfstrahuizen-Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Delfstrahuizen-Buitengebied.

Zoek je huurwoning in Delfstrahuizen-Buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Delfstrahuizen-Buitengebied.

Huizenprijzen in Delfstrahuizen-Buitengebied

Starterswoningen in Delfstrahuizen-Buitengebied zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Delfstrahuizen-Buitengebied zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Delfstrahuizen-Buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Delfstrahuizen-Buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Delfstrahuizen-Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Delfstrahuizen-Buitengebied is 1.333 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Delfstrahuizen-Buitengebied is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Delfstrahuizen-Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Delfstrahuizen-Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Delfstrahuizen-Buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Delfstrahuizen-Buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Delfstrahuizen in de gemeente De Fryske Marren.

Delfstrahuizen-Buitengebied Delfstrahuizen-Kom

Alle straten van Delfstrahuizen-Buitengebied

Delfstrahuizen-Buitengebied bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen