Huizenprijzen en de huizenmarkt Heikant, Meemortel, Bosch in Budel

Begrijp de huizenprijzen in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck

Heikant, Meemortel, Bosch is een buurt in de wijk Budel en plaats Budel binnen de gemeente Cranendonck. Deze buurt telt volgens het CBS 9.130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heikant, Meemortel, Bosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 449.784 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 449.784
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Heikant, Meemortel, Bosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heikant, Meemortel, Bosch is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heikant, Meemortel, Bosch kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heikant, Meemortel, Bosch

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heikant, Meemortel, Bosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heikant, Meemortel, Bosch.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heikant, Meemortel, Bosch. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heikant, Meemortel, Bosch. Een eengezinswoning in Heikant, Meemortel, Bosch komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heikant, Meemortel, Bosch

In Heikant, Meemortel, Bosch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heikant, Meemortel, Bosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heikant, Meemortel, Bosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Heikant, Meemortel, Bosch

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heikant, Meemortel, Bosch vergeleken met de Cranendonck en Nederland.

Huizenprijzen in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck

Starterswoningen in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck

Wil je een huis kopen in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heikant, Meemortel, Bosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heikant, Meemortel, Bosch.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck.

Bekijk alle koopwoningen in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck. Zoek je huurwoning in Heikant, Meemortel, Bosch Cranendonck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heikant, Meemortel, Bosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heikant, Meemortel, Bosch is 3.263 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.094 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heikant, Meemortel, Bosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heikant, Meemortel, Bosch vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Heikant, Meemortel, Bosch

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Heikant, Meemortel, Bosch. De buurt zelf valt binnen de wijk Budel in de gemeente Cranendonck.

Budel Heikant, Meemortel, Bosch Keunenhoek Broekkant Schoordijk Verspreide huizen Berg en Toom Verspreide huizen in het Oosten

Alle straten van Heikant, Meemortel, Bosch

Heikant, Meemortel, Bosch bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.