Alle woningmarktinfo Verspreide huizen in het Westen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen in het Westen

Een eerste blik op Verspreide huizen in het Westen

Verspreide huizen in het Westen is een buurt in de gemeente Cranendonck. Deze buurt telt volgens het CBS 2.100 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Verspreide huizen in het Westen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 553.556 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 553.556
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen in het Westen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen in het Westen is 170 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen in het Westen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen in het Westen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in het Westen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen in het Westen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen in het Westen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen in het Westen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen in het Westen

In Verspreide huizen in het Westen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen in het Westen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen in het Westen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen in het Westen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen in het Westen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen in het Westen vergeleken met de Cranendonck en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen in het Westen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen in het Westen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen in het Westen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen in het Westen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen in het Westen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen in het Westen.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen in het Westen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen in het Westen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen in het Westen

Starterswoningen in Verspreide huizen in het Westen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen in het Westen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen in het Westen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen in het Westen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen in het Westen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen in het Westen is 3.431 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.258 euro).

Leeftijden Verspreide huizen in het Westen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen in het Westen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen in het Westen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen in het Westen. De buurt zelf valt binnen de wijk Schoot in de gemeente Cranendonck.

Budel-Schoot Klein-Schoot Verspreide huizen in het Westen

Alle straten van Verspreide huizen in het Westen

Verspreide huizen in het Westen bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen