Alle woningmarktinfo Budel-Schoot

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Budel-Schoot

Een eerste blik op Budel-Schoot

Budel-Schoot is een buurt in de gemeente Cranendonck. Deze buurt telt volgens het CBS 2.100 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Budel-Schoot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 230.670 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 230.670
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Budel-Schoot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Budel-Schoot is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Budel-Schoot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Budel-Schoot.

Woningen recent verkocht in Budel-Schoot

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel-Schoot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Budel-Schoot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Budel-Schoot. Een eengezinswoning in Budel-Schoot komt het meest (79%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Budel-Schoot

In Budel-Schoot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Budel-Schoot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Budel-Schoot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Budel-Schoot
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Budel-Schoot

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Budel-Schoot vergeleken met de Cranendonck en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Budel-Schoot

Wil je een huis kopen in Budel-Schoot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Budel-Schoot . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Budel-Schoot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Budel-Schoot.

Zoek je huurwoning in Budel-Schoot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Budel-Schoot.

Huizenprijzen in Budel-Schoot

Starterswoningen in Budel-Schoot zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Budel-Schoot zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Budel-Schoot zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Budel-Schoot? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Budel-Schoot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Budel-Schoot is 2.156 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.133 euro).

Leeftijden Budel-Schoot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Budel-Schoot vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Budel-Schoot

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Budel-Schoot. De buurt zelf valt binnen de wijk Schoot in de gemeente Cranendonck.

Budel-Schoot Klein-Schoot Verspreide huizen in het Westen

Alle straten van Budel-Schoot

Budel-Schoot bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen