Alle woningmarktinfo Verspreide huizen Hugten

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Hugten

Een eerste blik op Verspreide huizen Hugten

Verspreide huizen Hugten is een buurt in de gemeente Cranendonck. Deze buurt telt volgens het CBS 5.170 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Hugten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 679.858 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 679.858
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Hugten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Hugten is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Hugten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Hugten

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Hugten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Hugten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Hugten. Een villa in Verspreide huizen Hugten komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Hugten

In Verspreide huizen Hugten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Hugten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Hugten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Hugten
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Hugten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Hugten vergeleken met de Cranendonck en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen Hugten

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Hugten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Hugten . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Hugten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Hugten.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Hugten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Hugten.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Hugten

Starterswoningen in Verspreide huizen Hugten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Hugten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Hugten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Hugten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Hugten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Hugten is 3.692 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.759 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Hugten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Hugten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Hugten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Hugten. De buurt zelf valt binnen de wijk Maarheeze in de gemeente Cranendonck.

Maarheeze Kamersven Industrieterrein Den Engelsman Rondven Verspreide huizen Hugten Verspreide huizen Maarheeze

Alle straten van Verspreide huizen Hugten

Verspreide huizen Hugten bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen