logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Budel-Dorplein in Budel-Dorplein

Begrijp de huizenprijzen in Budel-Dorplein Cranendonck met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Budel-Dorplein Cranendonck

Budel-Dorplein is een buurt in de wijk Dorplein en plaats Budel-Dorplein binnen de gemeente Cranendonck. Deze buurt telt volgens het CBS 1.415 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel-Dorplein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 417.610 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 417.610
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Budel-Dorplein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Budel-Dorplein is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Budel-Dorplein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Budel-Dorplein.

Woningen recent verkocht in Budel-Dorplein

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel-Dorplein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Budel-Dorplein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Budel-Dorplein. Een eengezinswoning in Budel-Dorplein komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Budel-Dorplein

In Budel-Dorplein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Budel-Dorplein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Budel-Dorplein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Budel-Dorplein

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Budel-Dorplein vergeleken met de Cranendonck en Nederland.

Huizenprijzen in Budel-Dorplein Cranendonck

Starterswoningen in Budel-Dorplein Cranendonck zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Budel-Dorplein Cranendonck zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Budel-Dorplein Cranendonck zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Budel-Dorplein Cranendonck? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Budel-Dorplein Cranendonck

Wil je een huis kopen in Budel-Dorplein Cranendonck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Budel-Dorplein Cranendonck . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Budel-Dorplein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Budel-Dorplein.

Bekijk alle koopwoningen in Budel-Dorplein Cranendonck. Zoek je huurwoning in Budel-Dorplein Cranendonck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Budel-Dorplein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Budel-Dorplein is 3.105 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.716 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Budel-Dorplein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Budel-Dorplein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Budel-Dorplein

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Budel-Dorplein. De buurt zelf valt binnen de wijk Dorplein in de gemeente Cranendonck.

Budel-Dorplein Industrieterrein Dorplein Verspreide huizen Budel-Dorplein

Alle straten van Budel-Dorplein

Budel-Dorplein bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.