Huizenmarkt Oosterhesselen in Oosterhesselen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterhesselen

Woningmarkt Oosterhesselen

Oosterhesselen is een buurt in de wijk Oosterhesselen en plaats Oosterhesselen binnen de gemeente Coevorden. Deze buurt telt volgens het CBS 4.165 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhesselen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 396.369 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 396.369
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oosterhesselen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterhesselen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterhesselen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterhesselen.

Woningen recent verkocht in Oosterhesselen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhesselen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterhesselen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterhesselen. Een eengezinswoning in Oosterhesselen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterhesselen

In Oosterhesselen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterhesselen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterhesselen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterhesselen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterhesselen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterhesselen vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oosterhesselen waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterhesselen

Wil je een huis kopen in Oosterhesselen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterhesselen . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterhesselen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterhesselen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterhesselen. Zoek je huurwoning in Oosterhesselen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterhesselen

Starterswoningen in Oosterhesselen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterhesselen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterhesselen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterhesselen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterhesselen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterhesselen is 2.636 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.365 euro).

Leeftijden Oosterhesselen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterhesselen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosterhesselen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosterhesselen. De buurt zelf valt binnen de wijk Oosterhesselen in de gemeente Coevorden.

Oosterhesselen Verspreide huizen Oosterhesselen Gees Verspreide huizen Gees Zwinderen Verspreide huizen Zwinderen Geesbrug Verspreide huizen Geesbrug Verspreide huizen Nieuwlande

Alle straten van Oosterhesselen

Oosterhesselen bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.