Huizenmarkt Verspreide huizen poldergebied in Maurik (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen poldergebied

Woningmarkt Verspreide huizen poldergebied

Verspreide huizen poldergebied is een buurt in de wijk Ravenswaaij en plaats Maurik binnen de gemeente Buren. Deze buurt telt volgens het CBS 540 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen poldergebied.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen poldergebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen poldergebied is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen poldergebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen poldergebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen poldergebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen poldergebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen poldergebied. Een woonboerderij in Verspreide huizen poldergebied komt het meest (83%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen poldergebied

In Verspreide huizen poldergebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen poldergebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen poldergebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen poldergebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen poldergebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen poldergebied vergeleken met de Buren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen poldergebied waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen poldergebied

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen poldergebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen poldergebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen poldergebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen poldergebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen poldergebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen poldergebied. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen poldergebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen poldergebied

Starterswoningen in Verspreide huizen poldergebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen poldergebied zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen poldergebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen poldergebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen poldergebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen poldergebied is 2.689 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.709 euro).

Leeftijden Verspreide huizen poldergebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen poldergebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen poldergebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen poldergebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Ravenswaaij in de gemeente Buren.

Ravenswaaij Verspreide huizen Ravenswaaij Verspreide huizen poldergebied

Alle straten van Verspreide huizen poldergebied

Verspreide huizen poldergebied bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.