logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Laag-Keppel in Laag-Keppel

Begrijp de huizenprijzen in Laag-Keppel Bronckhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Laag-Keppel Bronckhorst

Laag-Keppel is een buurt in de wijk Hummelo en Keppel en plaats Laag-Keppel binnen de gemeente Bronckhorst. Deze buurt telt volgens het CBS 4.295 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laag-Keppel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 694.470 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 694.470
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Laag-Keppel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laag-Keppel is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laag-Keppel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Laag-Keppel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laag-Keppel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laag-Keppel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laag-Keppel. Een eengezinswoning in Laag-Keppel komt het meest (49%) voor. Daarna komt een bungalow met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laag-Keppel

In Laag-Keppel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laag-Keppel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laag-Keppel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Laag-Keppel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Laag-Keppel vergeleken met de Bronckhorst en Nederland.

Huizenprijzen in Laag-Keppel Bronckhorst

Starterswoningen in Laag-Keppel Bronckhorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Laag-Keppel Bronckhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laag-Keppel Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Laag-Keppel Bronckhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Laag-Keppel Bronckhorst

Wil je een huis kopen in Laag-Keppel Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laag-Keppel Bronckhorst . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laag-Keppel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laag-Keppel.

Bekijk alle koopwoningen in Laag-Keppel Bronckhorst. Zoek je huurwoning in Laag-Keppel Bronckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Laag-Keppel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laag-Keppel is 3.667 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.489 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Laag-Keppel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laag-Keppel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Laag-Keppel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Laag-Keppel. De buurt zelf valt binnen de wijk Hummelo en Keppel in de gemeente Bronckhorst.

Hummelo Hoog-Keppel Laag-Keppel Drempt Achterdrempt Verspreide huizen ten noorden van Drempt Verspreide huizen Hummelo Verspreide huizen Hummelo-Broek Verspreide huizen ten zuidoosten van Hummelo Verspreide huizen Hoog-Keppel Verspreide huizen Oude IJsselgebied

Alle straten van Laag-Keppel

Laag-Keppel bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.