Huizenprijzen en de huizenmarkt Warande-West in Bergen op Zoom

Begrijp de huizenprijzen in Warande-West Bergen op Zoom met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Warande-West Bergen op Zoom

Warande-West is een buurt in de wijk Bergen op Zoom-Oost en plaats Bergen op Zoom binnen de gemeente Bergen op Zoom. Deze buurt telt volgens het CBS 19.030 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Warande-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 334.062 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 334.062
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Warande-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Warande-West is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Warande-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Warande-West.

Woningen recent verkocht in Warande-West

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Warande-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Warande-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Warande-West. Een eengezinswoning in Warande-West komt het meest (91%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Warande-West

In Warande-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Warande-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Warande-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Warande-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Warande-West vergeleken met de Bergen op Zoom en Nederland.

Huizenprijzen in Warande-West Bergen op Zoom

Starterswoningen in Warande-West Bergen op Zoom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Warande-West Bergen op Zoom zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Warande-West Bergen op Zoom zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Warande-West Bergen op Zoom? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Warande-West Bergen op Zoom

Wil je een huis kopen in Warande-West Bergen op Zoom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Warande-West Bergen op Zoom . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Warande-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Warande-West.

Bekijk alle koopwoningen in Warande-West Bergen op Zoom. Zoek je huurwoning in Warande-West Bergen op Zoom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Warande-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Warande-West is 3.169 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.026 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Warande-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Warande-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Warande-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Warande-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Bergen op Zoom-Oost in de gemeente Bergen op Zoom.

Gageldonk-West Warande-West Gageldonk-Oost Warande-Oost Nieuw Borgvliet Langeweg Lage Meren Verspreide huizen Heimolen Buitengebied-Oost

Alle straten van Warande-West

Warande-West bestaat uit 26 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.