Huizenprijzen en de huizenmarkt Jeruzalem in Bergeijk

Begrijp de huizenprijzen in Jeruzalem Bergeijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jeruzalem Bergeijk

Jeruzalem is een buurt in de wijk Bergeijk 't Hof en plaats Bergeijk binnen de gemeente Bergeijk. Deze buurt telt volgens het CBS 8.530 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jeruzalem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 381.468 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 381.468
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Jeruzalem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jeruzalem is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jeruzalem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Jeruzalem

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jeruzalem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jeruzalem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jeruzalem. Een eengezinswoning in Jeruzalem komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jeruzalem

In Jeruzalem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jeruzalem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jeruzalem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jeruzalem Bergeijk

Starterswoningen in Jeruzalem Bergeijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jeruzalem Bergeijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jeruzalem Bergeijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jeruzalem Bergeijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jeruzalem Bergeijk

Wil je een huis kopen in Jeruzalem Bergeijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jeruzalem Bergeijk . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jeruzalem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jeruzalem.

Bekijk alle koopwoningen in Jeruzalem Bergeijk. Zoek je huurwoning in Jeruzalem Bergeijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jeruzalem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jeruzalem is 3.401 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.048 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jeruzalem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jeruzalem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Jeruzalem

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Jeruzalem. De buurt zelf valt binnen de wijk Bergeijk 't Hof in de gemeente Bergeijk.

Broekstraat-Hoek-Lijnt-Eijkereind Kleine Broekstraat Jeruzalem Burgemeester Magneestraat e.o. Dokter A. Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraa Kept e.o. Hof Meester Pankenstraat-Riethovensedijk Bucht e.o. Schutsboom e.o. Eerselsedijk-Woonbos e.o. Van den Valgaetstraat e.o. Hagelkruis e.o. Beistervelden De Kabouterberg e.o. Eikenberg-Hooge Berkt Industrieterrein ' 't Stoom '

Alle straten van Jeruzalem

Jeruzalem bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.