Alle woningmarktinfo Neerbeek

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Neerbeek

Een eerste blik op Neerbeek

Neerbeek is een buurt in de gemeente Beek. Deze buurt telt volgens het CBS 14.120 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 409.608 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 409.608
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Neerbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neerbeek is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neerbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neerbeek.

Woningen recent verkocht in Neerbeek

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neerbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neerbeek. Een eengezinswoning in Neerbeek komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neerbeek

In Neerbeek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Neerbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Neerbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Neerbeek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Neerbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Neerbeek vergeleken met de Beek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Neerbeek

Wil je een huis kopen in Neerbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neerbeek . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neerbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neerbeek.

Zoek je huurwoning in Neerbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Neerbeek.

Huizenprijzen in Neerbeek

Starterswoningen in Neerbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neerbeek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neerbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Neerbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Neerbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neerbeek is 2.456 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.131 euro).

Leeftijden Neerbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neerbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Neerbeek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Neerbeek. De buurt zelf valt binnen de wijk Beek - Spaubeek in de gemeente Beek.

Beek Neerbeek Spaubeek

Alle straten van Neerbeek

Neerbeek bestaat uit 32 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen