Huizenprijzen en de huizenmarkt Kootwijkerbroek in Kootwijkerbroek

Begrijp de huizenprijzen in Kootwijkerbroek Barneveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kootwijkerbroek Barneveld

Kootwijkerbroek is een buurt in de wijk Kootwijkerbroek en plaats Kootwijkerbroek binnen de gemeente Barneveld. Deze buurt telt volgens het CBS 5.470 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kootwijkerbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 606.948 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 606.948
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Kootwijkerbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kootwijkerbroek is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kootwijkerbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kootwijkerbroek

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kootwijkerbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kootwijkerbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kootwijkerbroek. Een eengezinswoning in Kootwijkerbroek komt het meest (87%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kootwijkerbroek

In Kootwijkerbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kootwijkerbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kootwijkerbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kootwijkerbroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kootwijkerbroek vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Huizenprijzen in Kootwijkerbroek Barneveld

Starterswoningen in Kootwijkerbroek Barneveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kootwijkerbroek Barneveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kootwijkerbroek Barneveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kootwijkerbroek Barneveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kootwijkerbroek Barneveld

Wil je een huis kopen in Kootwijkerbroek Barneveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kootwijkerbroek Barneveld . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kootwijkerbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kootwijkerbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Kootwijkerbroek Barneveld. Zoek je huurwoning in Kootwijkerbroek Barneveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kootwijkerbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kootwijkerbroek is 3.839 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.575 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kootwijkerbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kootwijkerbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kootwijkerbroek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kootwijkerbroek. De buurt zelf valt binnen de wijk Kootwijkerbroek in de gemeente Barneveld.

Buitengebied Kootwijkerbroek Kootwijkerbroek Kootwijkerbroek-west

Alle straten van Kootwijkerbroek

Kootwijkerbroek bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.